Onze diensten

 

Een WordPress website laten maken

Bij Nervada kunnen wij op basis van een intake de perfecte website voor u maken. Deze wordt standaard geleverd met toegang tot het CMS en uitleg over de werking hiervan. U heeft na de oplevering een professionele website die tevens door u zelf makkelijk te onderhouden is. Onze websites zijn speciaal ontwikkeld om goed gevonden te worden in de moderne zoekmachines. Ook geschikt voor mobiele apparaten.

WordPress beheer door Nervada

Deze module is optioneel af te nemen. Nervada zal uw website bijgewerkt  houden. Er wordt een test omgeving opgezet en indien alles hier na de updates juist werkt en er geen problemen zijn gevonden wordt uw website bijgewerkt. Indien dit niet mogelijk is dan zullen wij een passende oplossing vinden.

 

 

Hosting bij Nervada.

Nervada biedt een snelle server aan als hosting platform. Uw website zal in Amsterdam en of in Heerhugowaard worden gehost. Deze server wordt 24/7 bewaakt door Nervada. Indien er storing is dan wordt dit kosteloos voor u opgelost.

Back-up en herstel dienst voor uw website

Door voor deze module te kiezen hebben wij bij Nervada altijd meerdere back-up bestanden van uw website tot onze beschikking. Mocht er iets mis gaan of werk de website niet meer zoals gepland dan kunnen wij een back-up terugzetten. Uiteraard gaat dit altijd in overleg met de klant. Wel zo een prettig gevoel.

 

 

E-mail marketing management

Ook op het gebied van E-mail marketing kunnen wij u van dienst zijn. Wij importeren email adressen en indien gewenst kunnen wij ook e-mails klaarzetten die gemakkelijk kunnen worden aangepast. Statistieken zijn hier bij inbegrepen.

Risico spaarpot

De risico spaarpot is bedoelt om je in te dekken tegen onverwachte kosten. Door een afgesproken maandelijks bedrag over te maken spaart u een potje waarvan wij aanpassingen kunnen doen aan de website indien nodig. U betaalt dan vanuit dit potje. Als het potje na een jaar niet is gebruikt kunnen wij het bedrag terug storten, of u kunt de hosting voor het jaar erop voldoen. Ook kunnen wij uw website renoveren. U mag zelf bepalen wat er met dit potje gebeurt.

 

 

Programmeur op aanvraag

Hulp nodig bij het programmeren van uw website, blog of applicatie? Wij hebben bij Nervada programmeurs op verschillende vlakken beschikbaar.

Hebben wij uw interesse?

Voor een offerte of vragen over de dienstverleningen neem dan contact met ons op.

contact opnemen